• BIST 83.574
  • Altın 88,836
  • Dolar 2,3115
  • Euro 2,8265

    Deniz Uğur kaç yaşında kimdir nereli

    Deniz Uğur kaç yaşında kimdir nereli
    Deniz Uğur kaç yaşında kimdir nereli, film gibi deniz uğur kaç yaşında, film gibi deniz uğur kimdir, film gibi deniz uğur nereli

    Deniz Uğur kaç yaşında kimdir nereli, film gibi deniz uğur kaç yaşında, film gibi deniz uğur kimdir, film gibi deniz uğur nereli
     


    Deniz Uğur 17 Ekim 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

    İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı , Tiyatro Bölümü mezunudur. 1997 yılında 9. Ankara Film Festivalinde Bir Erkeğin Anatomisi filmindeki rolü ile Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Günümüzde Adını Feriha Koydum adlı dizide başrolde "Sanem" karakterini canlandırmaktadır.

    Ünlü opera sanatçısı Mete Uğur ile balerin Suna Uğur'un tek çocuğudur.

    Deniz Uğur'un özel yaşamı

    Deniz Uğur'un Ünlü Televizyoncu Reha Muhtar'la olan birlikteliğinden iki çocuğu vardır. Bir süre önce ise kendisine meme kanseri teşhisi konmuş ve hastalığı ile ilgili tedavi süreci yaşamıştır.  

    Filmografisi

    2012 Emir'in Yolu
    2012 Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu
    2012 Bu Son Olsun
    2011 Adını Feriha Koydum
    2007 Baba Oluyorum
    2007 Ertelenmiş Hayatlar
    2006 Hayatım Sana Feda
    2006 Sahte Prenses
    2004 Zümrüt
    2004 Yağmur Zamanı
    2001 Benimle Evlenir Misin
    2001 Bana Şans Dile
    2000 Mert Ali
    2000 Yalan Dünya
    1999 Kurtlar Sofrası
    1998 Gülerken Ağladık
    1998 Güldüren Cazibe
    1996 Bir Erkeğin Anatomisi
    1993 Yaz Evi
    1986 Tabancamın Sapı
    1984 Bizimkiler / Of OF Emine
    1982 Islak Güneş
    1981 Mecnun

    Senarist olarak

    2001 Benimle Evlenir Misin

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
    Diğer Haberler